21 Mayıs 2009 Perşembe

Migros ve Garanti'den Money Card


Türk ekonomisinin iki lider kuruluşu Migros ve Garanti Bankası, Türkiye’de bir ilke imza atarak, güçbirliğine gitti. Migros Club, Bonus ve ilave fırsatları kendinde toplayan, tüm dünyada geçerli, Visa logolu kredi kartı Money Card’ı hayata geçirdi.

Money Card, marketlerde diğer kredi kartlarına göre 4 farklı kazanç sağlayan yeni bir kart programını başlatıyor. Türkiye’de ilk kez hem çok markalı hem de markaya özel sadakat kartı uygulaması olan Money Card, Bonus Card altyapısıyla Migros Club Kart altyapısını birleştiriyor ve ayrıcalıklı fırsatlarla geliştiriyor. Money Card, Türkiye’de 65 ile yayılan tüm Migros, Tansaş, Şok, 5M ve Macrocenter mağazaları ile Sanal Marketlerde kullanılabiliyor.

Visa logosu taşıyan ve pay wave ile temassız ödeme özelliğine sahip olan Money Card, aynı zamanda 300 bin Bonus Program Ortağı’nda ve yurtdışında yapılacak tüm harcamalar üzerinden bonus kazandıracak ve istenildiği noktada harcanabilecek.

Money Card tüketicilere, money puan ve bonus puan gibi çift kazanç sağlarken, üçüncü fırsat olarak ‘anında kasada ürüne özel indirim’ yapıyor. Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Marketten yapılan alışverişlerde bir ilk olarak, ‘anında kasada ürüne özel indirim’ sağlayan tek kredi kartı oluyor. Money Card‘ın dördüncü sürprizi ise her gün birçok şanslı Money Card sahibine, kasada ödemesini yaparken ‘sürpriz bedava alışveriş fırsatı’ sunması.

Money Card ile Migros, Tansaş, Şok, 5M, Macrocenter ve Sanal Market’ten alışveriş yapılarak kazanılan her money puan 1 TL değerinde. Böylece hem money hem de bonus puan kazanabilecek tüketiciler, daha da çok bedava alışveriş yapabilecekler.

Son olarak Money Card 15 Haziran’a kadar kart başvurusu yapanlara kasada anında yüzde 25 indirim sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder